Тіньовий детектив (2022)

Мелодрама Тіньовий детектив (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
детектив, криминал, триллер
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Тіньовий детектив (2022)»:

Кім Тхек Рок – літній досвідчений детектив, який з нетерпінням очікує відставки. Чоловік передчуває розмірене життя, але натомість виявляється в епіцентрі протистояння з кримінальним генієм. Останній хитрий і дуже небезпечний, але досвід роботи зі злочинцями допомагає долати труднощі. Нещодавно у відділі з'явився новий співробітник Кук Джін Хан. Цілеспрямований юнак отримує посаду начальника.

Якось Кім Тхек Рок відповідає на телефонний дзвінок. Почуте шокує – убитий його напарник У Хен Сок, а Кім стає першим підозрюваним. За короткий час йому необхідно довести власну невинність, а заразом зрозуміти, хто затіяв з ним гру в кішки - мишки. Опонент продумав план до дрібниць і радить згадати минуле, де є одна помилка, що змінила подальше життя. Шантаж триває, а Кук Джин Хан розпочинає розслідування, розуміючи, що його напарник не може бути винним, але чому його представляють жертвою помилкового звинувачення?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Тіньовий детектив (2022)