Чудо-брати (2023)

Мелодрама Чудо-брати (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 июня 2023
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мистика, детектив, дружба, драма
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Чудо-брати (2023)»:

Письменник-початківець Дон Джу, який має лише борги, зустрічає Кан Сана, у якого є надприродна здатність, він може чути чужі думки. Але, незважаючи на наявність цієї здібності, не може пригадати хто він через амнезію.

Дон Джу (Чон У) - амбітний чоловік, який закінчив факультет корейської літератури і вже 7 років є письменником-початківцем та підробляє.

Кан Сан (Пе Хьон Сон) - хлопець з амнезією. Він втратив пам'ять в автокатастрофі і навіть не може згадати своє ім'я. У нього є здатність відчувати біль інших усім тілом і бачити спогади та емоції інших. Він ріс один зі старшим братом у дитячому будинку без батьків.

Пак Хьон Су (Пак Ю Рим) - детектив. Вона відверта, справедлива, а іноді й невиправна активістка. Два роки тому вона опинилася втягнутою у справу про вбивство. Попри небажання напарника-детектива, вона розшукала підозрюваного. І того дня, в процесі розшуку підозрюваного її напарник загинув в автокатастрофі. Він був детективом, який щойно став батьком своєї першої дитини. Його смерть завдала їй величезної травми.

Лі Мен Сок (Лі Гі У) - президент видавництва і молодший брат голови Taegang Group.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Чудо-брати (2023)