Екстрене розслідування (2020) всі серії

Мелодрама Екстрене розслідування (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
23 мая 2020
Країна:
Корея Южная
Жанр:
детектив, комедия, криминал
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

Серіал детектив, комедия, криминал «Екстрене розслідування (2020)»:

У дорамі Команда Бульдог: Розслідування в неробочі часи нам розкажуть про головного героя Джин Кан Хо-детективі, який працює у відділі особливо небезпечних злочинців, разом зі своїм особовим складом беруться за безвихідні розслідування, заради своєї роботи він готовий зробити багато, але через характер у нього спостерігаються проблеми зі спілкуванням із співробітниками поліцій. Разом із продюсером детектива на телебачення вони беруться за справи, в яких поліція безсила.

Як і у всіх місцях світу в цьому місті така ж висока злочинність, з якою треба боротися, тут кожен зустрічний може виявитися маніяком чи вбивцею. З перших хвилин нам покажуть всю жорстокість цього світу у вигляді боса банди, який викрадає жінок і продає з на органи. І як із цим боротися?

Серіал Екстрене розслідування (2020) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Екстрене розслідування (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Екстрене розслідування (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Екстрене розслідування (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Екстрене розслідування (2020)