Старомодний капкейк (2022) всі серії

Мелодрама Старомодний капкейк (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
2022
Країна:
Япония
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
25 мин.

Серіал драма «Старомодний капкейк (2022)»:

Нозуе вже тридцять дев'ять, але він самотній. У його житті немає місця дівчатам, розвагам та іншим приємним речам. Все, що його турбує – щоденна робота в офісі. Рутина, яка допомагає йому розслабитись.

Його вірний підлеглий Тогаву стурбований цим. Він вирішує допомогти своєму босу і змінює його порядок дня. Якось він відводить його скуштувати смачні капкейки, і з того моменту життя обох кардинально змінюється.

Серіал Старомодний капкейк (2022) 1, 2, 3, 4, 5 серія дивитися онлайн всі серії підрят 5 серий

Дивитися серіал «Старомодний капкейк (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Старомодний капкейк (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старомодний капкейк (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Старомодний капкейк (2022)