Біжить від кохання всі серії

Серіал мелодрама «Біжить від кохання »:

Є в одному провінційному російському містечку унікальна маленька фабрика, що виробляє товар, якому немає аналогів у всьому світі. На цьому підприємстві виробляються смачні шоколадні ласощі за власним секретним рецептом. Головна героїня – чарівна дівчина Поліна. Вона обожнює свою роботу, технолога і з великим задоволенням кожен день розробляє все нові і чудові смачні радості. Її цукерки — це гордість не тільки самої Полі, але і всіх городян. Правда віддаючись повністю своєму непересічному праці, вона все частіше забуває про особисте щастя, якого немає в її самотньому житті.

Єдина людина заради кого вона творить і живе це її підростаюче донька – Катерина. Навколишні дивуються, як вона встигає творити чудеса з солодощами, виховувати дочку і залишатися завжди такою позитивною, допомагаючи і підтримуючи та інших. Але все в її спокійному існування кардинально змінюється, коли в місто повертається Віктор. Він батько Каті і колись залишив Поліну з дитиною на руках і зник у невідомому напрямку. Але зараз його появу тут має під собою вагомі причини та дотримання деяких його інтересів. Але які?

Серіал Біжить від кохання 1- 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серий

Дивитися серіал «Біжить від кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Біжить від кохання 30 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біжить від кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біжить від кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біжить від кохання (2014)