Мафія: Психи з гарматами (2022) всі серії

Мелодрама Мафія: Психи з гарматами (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2022
Країна:
Таиланд
Жанр:
боевик, криминал
Тривалість:
50 мин.

Серіал боевик, криминал «Мафія: Психи з гарматами (2022)»:

Ця кримінальна драма, яка розповідає історію про звичайного студента другокурсника Біма (Джун Арчен Вірапхакун). Незважаючи на те, що він досить слабкий перед світом, після загадкової смерті батька Рейчена (Берд Ванчана Саватді) у нього з'являється мрія стати героєм.

Життя Біма вже ніколи не буде колишнім, як тільки він дізнається, що його батько був лідером банди «Немезиди», найбільшої мафіозної організації Таїланду. І тепер, замість того, щоб стати героєм своєї мрії, молодий хлопчина, студент університету має продовжити справу батька, стати головою терористичної організації. Йому доведеться з головою поринути у світ беззаконня і стати тим, з ким завжди хотів боротися.

Серіал Мафія: Психи з гарматами (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Мафія: Психи з гарматами (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мафія: Психи з гарматами (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мафія: Психи з гарматами (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Мафія: Психи з гарматами (2022)