Призраки прошлого

Фільм мелодрама «Призраки прошлого »:

Олена Махотіна - заміжня жінка, яка проживає в невеликому місті. Її особисте життя прекрасно влаштована, оскільки з коханим чоловіком встановлені міцні взаємини, що дозволяють насолоджуватися кожною миттю, проведеним наодинці. У професійному плані найкращим чином теж все склалося. Олена обожнює свою роботу, будучи досвідченим майстром, що працює в популярному салоні краси. Їй величезне приносить задоволення спілкування з клієнтками, розташованими під час проведених процедур розкривати душу сторонній людині, розповідаючи делікатні подробиці про власні долі. Вона любить в чужі втручатися справи, іноді проявляючи недоречну ініціативу, що має неприємні наслідки. Їй здається, що надаючи людям допомогу, вона робить шляхетний вчинок, який згодом буде гідно оцінений. Ви можете дивитися онлайн Привиди минулого фільм 2018 у хорошій якості безкоштовно без реєстрації.

Одного разу постійна клієнтка при черговому відвідуванні майстра вирішила розповісти Олені захоплюючу, романтичну історію. Відвідувачка в яскравих фарбах описувала пережиті емоції під час неймовірного, фантастичного роману з коханим чоловіком. Коли вона показала фотографію закоханої парочки, то виконує свою роботу Махотіна просто увійшла в стан шоку. На фото з незнайомкою поруч був відображений її чоловік. У цей момент обурення вона відчула і одночасно розростається в душі порожнечу, оскільки сімейне життя, що вибудовуються роками, моментально розсипалася, мов картковий будиночок. Звичне існування стало похмурим і безрадісним, забути про скоєний зраді неможливо. Привиди, що прийшли з минулого, назавжди оселилися в будинку, заполонили думки неприємними картинами, вести колишню не даючи розмірене життя.

Дивитися фільм «Призраки прошлого » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Призраки прошлого онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Призраки прошлого дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Призраки прошлого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Призраки прошлого (2018)