Називайте мене директором (2022) всі серії

Мелодрама Називайте мене директором (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
40 мин.

Серіал драма, мелодрама «Називайте мене директором (2022)»:

Нін Мен першокласний секретар. Її бос Лу Цзімін дуже вимогливий керівник. За три роки він звик, що героїня завжди поруч, завжди може виконати накази, навіть замінити його на зустрічі. І справді, Нін Мен розумна і старанна, але не місце секретаря мрії дівчини.

Вона прагне працювати у відділі планування, а не слідувати всюди за нестерпним Лу Цзіміном. І ось настає момент, коли героїня наважується звільнитися та довести, що здатна на більше. Проте директор не сприймає всерйоз цю витівку та здібності Нін Мен. Тому героїні доведеться докласти всіх зусиль, щоб уже Лу Цзімін називав її

Серіал Називайте мене директором (2022) 1 - 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Називайте мене директором (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Називайте мене директором (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Називайте мене директором (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Називайте мене директором (2022)