Шопоголики (2022) всі серії

Мелодрама Шопоголики (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
січень 2022
Країна:
Росія
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія «Шопоголики (2022)»:

Зі звичайними співробітниками магазину одягу практично щодня трапляється щось кумедне і незабутнє. Амбітна продавщиця Вікторія – дівчина енергійна, комунікабельна та дещо настирлива. Вона намагається розкрутити відвідувачів на покупки, активно обробляє їхні сумніви та заперечення. Не гидує вдаватися до обману та брудних маніпуляцій. У колеги Вікі на ім'я Павло кардинально інший підхід до продажу. Цей консультант звик говорити правду, навіть незважаючи на те, що менше заробляє без нечесних приймачів та настирливості.

А охоронець Толік взагалі не замислюється, наскільки він є ефективним. Йому головне – якнайменше напружуватися. Чоловіка тяжить навіть ті нескладні функції, які входять до його обов'язків. Анатолій весь час ледарює і часто нагадує манекен. Три персонажі та їхні колеги спілкуються за обов'язком служби з величезною кількістю шопоголиків і просто покупців, які не відрізняються таким фанатизмом у придбанні речей. Різні сюрпризи та прикольні випадки розфарбовують не найвеселіші професії співробітників магазину у яскравіші кольори. Та й у взаєминах Вікі, Паші та Толі відбувається чимало цікавих ситуацій.

Серіал Шопоголики (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Шопоголики (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Шопоголики (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шопоголики (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шопоголики (2022)