Струни (2021) всі серії

Мелодрама Струни (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
26 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, музыка
Тривалість:
24 мин.

Серіал драма, музыка «Струни (2021)»:

Долі чотирьох молодих та амбітних студентів академії Гнесіних наповнені драматичними та щасливими моментами. У юних та здібних віолончелістів з'являється новий викладач. Суворий педагог пред'являє хлопцям жорсткі вимоги незвичного їм порядку. Дає зрозуміти, що варто розслабитися – і до побачення: вилетіть із Гнесинки кулею. Цей ментор-бунтар викладає підопічним не лише технічні навички, а й особливу філософію. Наприклад, він впевнений, що музика – це впорядкований шум, схожий на дощ або виття вітру. Наставник прищеплює учням трепетне ставлення до цього мистецтва та прагнення зачіпати струни душі.

Незвичайний викладач навіть на дошці пише двома руками. Одне випадково зняте відео, де квартет натхненно і злагоджено грає, потрапляє в інтернет і несподівано стає вірусним. Після такого успіху герої остаточно вирішують об'єднатися у музичний колектив. Вони змушені розриватися між популярністю, що раптово звалилася на голову, і необхідністю репетирувати свої партії до міжнародного престижного конкурсу. Молоді люди проходять непростий процес дорослішання і стикаються на цьому тяжкому шляху з безліччю небезпечних спокус.

Серіал Струни (2021) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Струни (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Струни (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Струни (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Струни (2021)