Шаманка Га Ду Сим (2021) всі серії

Мелодрама Шаманка Га Ду Сим (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
30 июля 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
фэнтези
Режисер:
Тривалість:
20 мин.

Серіал фэнтези «Шаманка Га Ду Сим (2021)»:

18-річна Га Ду Сім хоче жити як звичайна школярка, але народилася з небажаною долею стати шаманкою, яка протистоїть злим духам. Вона смілива і сильна героїня, яка бореться зі злими духами, розгадуючи таємничі інциденти.

На У Су - старшокласник з багатої сім'ї, красивий і з відмінними оцінками. Коли в його житті раптово з'являється Га Ду Сим, він отримує можливість бачити злих духів. Ці двоє виявляються втягнутими в серію загадкових подій.

Серіал Шаманка Га Ду Сим (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Шаманка Га Ду Сим (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Шаманка Га Ду Сим (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шаманка Га Ду Сим (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Шаманка Га Ду Сим (2021)