Експерт (2021) всі серії

Мелодрама Експерт (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
14 червня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
44 хв.

Серіал детектив, драма «Експерт (2021)»:

Борис Крилов є кріміналістом ВИЩОГО класу. У життя без работе чоловік корістується неординарними и десь даже парадоксально методами, Які дозволяють детективу розкріваті даже Самі заплутані злочини. За Такі здібності товариші по службі назівають его Шерлоком Холмсом сучасності. Через розлучення з дружиною герой уходит в депресію и звільняється з полиции. Заробляті начинает в якості консультанта на зйомки серіалів в жанрі «детектив». Одного разу в страшній автокатастрофі гине его батько, Який БУВ видатних хірургом.

Сам же Борис отрімує страшну травму в цьом ДТП. Через Деяк годину ВІН відновлюється и розуміє, что Подія НЕ Було фатальною віпадковістю, и начинает власне Розслідування. Чи не только Інтуїція, но и факти підказують колишня детектівові, что аварію хтось підстроїв. Аджея перед загібеллю батько в тривожно стані намагався розповісті синові Щось важліве, но НЕ встіг. В результате Крилов вернулся в професію и влаштувався, Завдяк своєму досвіду та авторитету, експертом в слідчий відділ, очолюваній майором Ганною Воскресенської. У далекому некогда ця жінка Займаюсь як студентка у Крилова. Тепер смороду стають напарниками, розкривають злочини и розбіраються з тім, что відчувають один до одного.

Серіал Експерт (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Експерт (2021)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Експерт (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Експерт (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Експерт (2021)