Тимчасовий зв'язок (2020)

Мелодрама Тимчасовий зв'язок (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
8 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
короткометражка, фантастика
Тривалість:
28 мин.

Фільм короткометражка, фантастика «Тимчасовий зв'язок (2020)»:

Дія фільму, заснованого на творі радянського письменника Кіра Буличова, розгортається в сучасній Москві. Поки світова громадськість схвильована новиною про те, що незабаром біля Землі пролетить гігантський метеорит, столичний ресторатор Вадим стурбований лише проведенням прийдешньої вечірки, сподіваючись в компанії друзів відсвяткувати успішну покупку нового закладу.

Займаючись запрошенням гостей, Вадим намагається додзвонитися до своєї подруги Ніни, однак на телефонний дзвінок несподівано відповідає 13-річна дівчинка ...

Дивитися фільм «Тимчасовий зв'язок (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Тимчасовий зв'язок (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тимчасовий зв'язок (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Тимчасовий зв'язок (2020)