Скажи що-небудь хороше (2020) всі серії

Мелодрама Скажи що-небудь хороше (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
7 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Скажи що-небудь хороше (2020)»:

Професійна слава Георгія Климова поширюється далеко за межі міста. Талановитий лікар допомагає всім, хто потребує, рідко приділяючи увагу власного життя. Єдиним захопленням для чоловіка залишається оперний театр, де завзятий холостяк закохується в співачку. Євгенія Ромашина вже мала ряд шанувальників, в число яких входив місцевий кримінальний авторитет. Роман Поляков встиг нажити безліч ворогів, але позбувся життя завдяки компаньйонові. Ліпатов спритно моделює ситуацію, в якій винуватцем смерті виявиться відомий лікар. Тепер Клімов в неоплатному боргу перед Максимом. Замість шантажу Георгій отримує вигідну пропозицію.

Хворий син Євгенії отримує дороге лікування, а сама Ромашина отримує головну роль в майбутньому поданні. Правда про кримінальні зв'язки сина доходить до Марії Павлівні. Щоб врятувати дитину, жінка вирішує взяти величезний кредит. Все закінчується плачевно і в цьому знову проглядається слід Ліпатова. Поступово колишні вороги стають повноправними партнерами, але це не входило в плани афериста. Намагаючись повернути в свої руки всі блага, зловмисник відправляє суперника у відрядження, але план вперше дає збій.

Серіал Скажи що-небудь хороше (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Скажи що-небудь хороше (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Скажи що-небудь хороше (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скажи що-небудь хороше (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скажи що-небудь хороше (2020)