TALK (2020) всі серії

Мелодрама TALK (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
27 вересня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
ток-шоу
Тривалість:
48 хв.

Серіал ток-шоу «TALK (2020)»:

Руслан Білий, Нурлан Сабуров, Тимур Каргинов і Азамат Мусагаліев будуть говорити на життєві теми: від переваг в сексі до шкільного буллінг. Talk - це не гумористичне шоу ТНТ в звичному розумінні. У ньому немає регламенту або чітких правил, раундів і підрахунку балів, переможців і переможених. Це чесний, відкритий розмова чотирьох сучасних хлопців на життєві теми - дитинство і батьки, секс і відносини, робота і успіх, армія і школа.

Тут немає введення в тему або вітання, шоу відразу підключає глядача до досить інтимного і неформальному спілкуванню чотирьох коміків. Це ті розмови, які знайомі кожному з найрізноманітніших ситуацій. Ви чули або вели їх в барі після роботи, в ліжку перед сном, на прийомі у психотерапевта, на кухні, в поїзді. Настав час з тією ж інтонацією поговорити про це на телебаченні.

Серіал TALK (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «TALK (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал TALK (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися TALK (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » TALK (2020)