Теорема Піфагора (2020) всі серії

Мелодрама Теорема Піфагора (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
16 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Теорема Піфагора (2020)»:

Сім'ю Верещагіним можна назвати ідеальною в усіх відношеннях. Вони щасливі, успішні і в їхньому домі завжди панує розуміння і любов. Все це завдяки старанням розумниці і красуні Ірини, яка з самого дитинства завчила слово «треба» і ніяк інакше. Вона з відзнакою закінчила школу, з червоним дипломом університет, отримала вчений ступінь з психології. Саме по її методиці чоловікові вдається уникнути складних випробувань в бізнесі і витримати будь-який удар. Його дітище процвітає і приносить відмінні дивіденди, а дочка в класі вважається гідним продовженням розумниці мами.

Кожен день Ірі доводитися вислуховувати про конфлікти сімейних пар і намагатися знайти для них оптимальний компроміс, щоб зберегти відносини. В цей рутинний, щоденний процесі раптово уривається провінціалка Олена. Вона проста дівчина, яка не звикла лукавити, з сумнівними смаками і навчена настановами суворої матері, ставати мимовільною причиною повного розгрому всієї гармонії налагодженого існування сімейства Ірини. Чоловік ніби чекав моменту подає на розлучення, а приблизна дочка виходить з-під контролю. Що ж професійний психолог робила не так?

Серіал Теорема Піфагора (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Теорема Піфагора (2020)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Теорема Піфагора (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Теорема Піфагора (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. наталія
    музика жуть
MDRAMY.com » Серіали » Теорема Піфагора (2020)