Новая жизнь

Мелодрама Новая жизнь  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
3 сентября 2020
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
120 мин.

«Новая жизнь »:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Новая жизнь всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Капітан Адем не так давно пішов з загону спеціального призначення. Тепер персонаж в пошуках нової роботи. Він щасливий бути поруч зі своїми близькими: нова сім'я, яку Адем створив зі своєю дружиною Невін і маленькою донькою Едже, приносить величезне задоволення чоловікові.

Йому надходить пропозиція про роботу, яка здається не таким складним, але на ділі вимагає від чоловіка всіх його професійних навичок, що були колись задіяні в спецназі. Головний герой повинен буде охороняти Ясемін, дружину багатого ділка Тимура. Поки що Адем навіть не уявляє, чим саме обернеться для нього ця робота.

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Новая жизнь (2020)