Своя земля (2020) всі серії

Мелодрама Своя земля (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
28 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Своя земля (2020)»:

Головний герой мелодраматичного фільму Олексій Куваєв, який недавно демобілізувався з армії і тепер повертається в рідні пенати. У хлопця нелегка доля, він рано залишився сиротою, потрапив до дитячого притулку. Тепер після стількох років юнак вирішує повернутися в те село, в якій народився. Але покинутий будинок порожній, а жінка, яка замінила йому матір і виховала його як власного сина - немає. Вона померла, так і не дочекавшись його приїзду. Погоревав Льоша береться за облаштування господарства і сподівається на нову і благополучне життя в тихій провінції. Усміхнені сусіди, здаються йому добрими і чуйними людьми.

Але чим більше Олексій спілкується з оточуючими, тим більше дізнається жахливу таємницю про трагічну загибель своїх батьків. Фатальний подія відбулася в той час, коли він був зовсім нетяма. Куваєв не думав, що йому знову доведеться пережити так важко жахливі події давно минулих років. Доля немов відчуває його неміцність змушуючи за новою відчути всю біль втрати. Але все ж життя продовжується і треба знайти в собі сили рухатися вперед і почати все з чистого аркуша.

Серіал Своя земля (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Своя земля (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Своя земля (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Своя земля (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Своя земля (2020)