Гусар (2020) всі серії

Серіал комедия «Гусар (2020)»:

Гусар Григорій Савелійович Рильський - відважний бойовий офіцер, любитель прекрасної статі і алкоголю. Він безсумнівний і відданий патріот своєї Вітчизни і людина честі. Волею деяких обставин і стараннями талановитого вченого Миті Журавльова, герой не встигає доставити секретну депешу Кутузову і дивним чином потрапляє з 1812 року в сучасний світ. Він виявляється в тій самій квартирі, де Миті вдається запустити винайдений ним машину часу.

Творець унікального апарату щасливий, для нього це величезна подія і прорив, коли експеримент нарешті вдався і він зміг перемістити людини в майбутнє. Але дружина Журавльова - Катерина не в захваті від цієї удачі, адже вона збиралася повідомити чоловікові про те, що подає на розлучення. А зараз в світлі обставин, що склалися за те, що відбувається доведеться нести відповідальність разом і повернути Гусара, як можна швидше додому. Справа в тому, що він родич Каті, і якщо мандрівник не повернеться, то пропаде і вона. А тим часом безжурний дворянин з минулого у всю насолоджується новим життям. Чим закінчиться інтрига?

Серіал Гусар (2020) 1- 16, 17, 18, 19 серія дивитися онлайн всі серії підрят 19 серий

Дивитися серіал «Гусар (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Гусар (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гусар (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гусар (2020)