Спутники (2020) всі серії

Мелодрама Спутники (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 сентября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
военный, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный, драма «Спутники (2020)»:

Червень 1945 року. Починається війна. Щоб допомагати пораненим на фронті солдатам, приймається негайне рішення про створення медичного поїзда, куди будуть входити кращі фахівці країни. Медперсоналу чекає складна робота, адже проводити складні хірургічні втручання їм знадобиться в жахливих умовах. Комісару Данилову потрібно проконтролювати наказ з верху і простежити, щоб всі працівники відповідали заявленим вимогам. Також відбирати медиків доручено досвідченому лікарю Бєлову, має за плечима великий досвід роботи.

Він знає, як вчинити в непередбачуваних ситуаціях і буде гідним наставником для підопічних. Саме Бєлов наполіг змусити військлікаря Павла Супругова працювати на поїзді. Головною медсестрою стає красива жінка Фаїна, вміє заспокоювати пацієнтів. Саме через її впертості і норовливий Данилову доводиться нервувати. Весь керівний персонал поїзда очікує багато випробувань. Незважаючи на проблеми і загрозу для життя, їм проходиться виконувати свій обов'язок перед Вітчизною. Чи зуміють керівники виправдати надії уряду і не підвести тих, хто довірив їм долі солдатів?

Серіал Спутники (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Спутники (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Спутники (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спутники (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спутники (2020)