Собача робота всі серії

Мелодрама Собача робота  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
8 октября 2012
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив «Собача робота »:

Ілля Смагін – капітан поліції, професійний кінолог, під час однієї з спеціальних операцій втрачає свого вірного друга – пса Рагдая. Собака вважалася однією з кращих пошукових в загоні. У той же час герою разом з товаришами по службі належить знайти і затримати бандитське угрупування наркоторговців і з'ясувати, де злочинці зберігають велику партію незаконного товару, яку вони збиралися збути. Ілля важко переживає втрату і не вірить у те, що зможе знайти другого такого талановитого і розумного вихованця, який хапав також на льоту, як і Рагдай.

Передчуваючи свою незворотну загибель один з товаришів сищика, пише йому передсмертний лист, в якому просить подбати про його улюбленому псу – Луші. Оперативник виконує останню прохання одного і забирає до себе собаку, яка страшенно сумує без господаря і відмовляється від їжі. Луша тепер живе у Смагіна, який з часом починає помічати в ньому феноменальне чуття. Правда характер у цього вихованця не з простих. Але у капітана достатньо терпіння, щоб досягти поставленої мети і знайти спільну мову з новим напарником, який радує і дивує його з кожним днем.

Серіал Собача робота 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Собача робота » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Собача робота 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Собача робота всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Собача робота онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Собача робота (2012)