Вероніка. Втікачка всі серії

Мелодрама Вероніка. Втікачка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
11 марта 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вероніка. Втікачка »:

Життя Вероніки наповнена жахом і відчаєм, адже після трагічної загибелі чоловіка Андрія, її продовжують переслідувати його вороги. Заповзятливий бізнесмен Костянтин Парменков, якого покійний вважав близьким другом, зрадив товариша і його близьких. У нього лише одна мета, завоювати цінного рукописом з сенсаційними науковими розрахунками, які належали батькові Ніки, відомому і талановитому вченому. Завдяки відданим і вірним друзям дівчина вдається покинути територію Росії і перебратися до Польщі. Правда туди вона в'їжджає нелегально. Їй необхідно в найкоротші терміни розшукати татового учня – професора фізики Мітюшина. Тільки він здатний розшифрувати записи і зробити так, що вони не потрапили не в ті руки.

Але по дорозі виникає непередбачена труднощі і вантажівка з нелегалами починає переслідувати поліцейський патруль. Так героїня збивається з потрібного маршруту і не добирається до призначеного пункту. Але великі неприємності ще попереду, коли її в чужій країні обікрали спритні авантюристи, залишивши без грошей і документів. Випадкове знайомство з аристократом Віктором рятує мандрівницю від бандитів. Незнайомець привозить її в свій розкішний особняк і обіцяє влаштувати зустріч з професором. Щоправда слово він так і не дотримав, а коли норовиста й уперта недоторка йому набридає, він вирішує позбутися від неї, продавши заможному старому-індусу.

Серіал Вероніка. Втікачка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Вероніка. Втікачка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вероніка. Втікачка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вероніка. Втікачка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вероніка. Втікачка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вероніка. Втікачка (2013)