Алібі на двох всі серії

Мелодрама Алібі на двох  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
31 мая 2011
Країна:
Украина
Жанр:
комедия, детектив
Тривалість:
46 мин.

Серіал комедия, детектив «Алібі на двох »:

Шахрай Гоша, який завжди працював спонтанно і вміло, ніколи не опинявся в такому скрутному становищі. Але про все по порядку. Авантюрна особа вирішується на серйозну справу, краде цінну річ – скрипку Гварнері, але угода з напарником закінчується зовсім не так, як розраховував заповзятливий професіонал. Його хитро підставили і зрадили. Мало того, тепер він головний підозрюваний у резонансному злочині і поняття не має, де насправді вкрадена їм реліквія. Розслідування доручається молодшому слідчому Вірі.

Дівчина добре зарекомендувала себе, працюючи під керівництвом підполковника Гузине. Але на службі у запальною сыщицы трапляється інцидент з начальством і її звільняють. А самому обдуреному Гоше зовсім не хочеться потрапити на тюремні нари, і він вирішує, що найкращим варіантом в його випадку стане співпраця зі слідством. Здаватися він відправляється прям на квартиру до Віри. Горе-невдаха і ображена оперативниця, яка прагне довести колишнім колегам, що вона найкраща, вважають, що самі повинні розібратися в подією і зловити тих, хто заволодів скрипкою. Спрацюються чи напарники з різних світів, у яких абсолютно полярні пріоритети і подання – спрацюватися і створити вдалий тандем на шляху до поставленої мети.

Серіал Алібі на двох 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Алібі на двох » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Алібі на двох 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Алібі на двох всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Алібі на двох онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Алібі на двох (2011)