Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон всі серії

Мелодрама Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
57 серий
Премєра:
13 марта 2000
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, комедия, криминал, детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал боевик, комедия, криминал, детектив «Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон »:

Відчайдушні хлопці забійного відділу: Ігор Плахов і Василь Рогів чесні і принципові міліціонери. Незважаючи на мізерну зарплату, сувору реальність і небезпеку професії, хлопці намагаються не втрачати розташування оптимістичного настрою і з гумором дивитися на життя. Улюблений серіал продовжує свою історію в більш легкому ключі. Творці вирішили розбавити похмурі будні оперативників розбавити комічною харизмою Васі і його безжурного тестя. Глядачі стануть свідками неймовірних подій з буднів провідних персонажів, яким доведеться впроваджуватися в бандитське угрупування, очолювану нечистим на руку депутатом.

А також доля побалує чоловіків такими приємними сюрпризами, як відрядження в Америку, Африку, на ласкавий Лазурний берег Франції, Чечню та ще кілька цікавих та інтригуючих місць. І скрізь, де не з'являються відчайдушні герої, вони стають об'єктами непередбачуваних доленосних поворотів. Не обходиться без звичної стрільби, погонь, розгадування головоломок і погонь, а як же по-іншому. Адже, по суті, вони завжди при виконанні, сищики вірні своїй службі й обов'язку, готові ризикувати життям заради благородної справи.

Серіал Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон 1 - 54, 55, 56, 57 серія дивитися онлайн всі серії підрят 57 серий

Дивитися серіал «Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон 57 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Забійна сила 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон (2000-2005)