Розклад доль всі серії

Мелодрама Розклад доль  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2007
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Розклад доль »:

Дії драматичного фільму охоплює відразу кілька періодів: починаючи з середини 60-их років і до сучасного періоду. Ленінград. Сімейство Смирнових позбавляється свого головного годувальника, який загинув при трагічних обставинах. Вдові тепер доведеться самій, подбає про двох сорванцах Петра і Павла. Брати живуть з матір'ю у звичайній комунальній квартирі, і незважаючи на кровну спорідненість, абсолютно несхожі за характером. Другий зростає серйозним і тягнеться до знань, бажаючи охопити все більше спектр незвіданого. Інший же намагався отримати все і відразу, без зусиль і старань, вважаючи це марною тратою часу. На дворі 1971 рік.

Заповзятливий бешкетник вперше сяде грати в доміно з дорослими дядьками на гроші. І виходить, що позитивного хлопця ніхто не може обіграти. Навколишні чоловіки, починають шанобливо до нього звертатися по імені та по батькові, а у самого хлопця з'являється перший постійний заробіток. Поступово гра в доміно переходить на другий план, і він відточує свою майстерність у картежном справі, поки братик пише за нього твори в школі. Так він заробляє їм на джинси, а мамі допомагає з продуктами. Приметившие обдарованого самородка міліціонери пропонують Петру співробітництво: з їхнім завданням, він спеціально програє величезну суму прибулому перевіряючому.

А ті в подяку рятують картяра від небезпечних злочинців. Родичі закінчують школу: Паша вступає до політехнічного ВУЗУ, а Петя в гірський інститут. Надходження до закладу йому гарантовано владних посадовців за програш в карти. Також молодий чоловік захоплюється самбо, яке йому так необхідно в його ризикованій справі, де часто доводиться мати справу з кримінальним світом. Час швидкоплинний і ось він вже робить пропозицію коханій і збирається одружитися. Його обраниця, вітряна красуня і дочка заможного чиновника з Верхненартовска. Щедрий тесть обіцяє перспективну посаду харизматичному зятеві, а Павло на веселій і багатою весіллі знаходить свою долю – чарівну Нонну.

Серіал Розклад доль 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Розклад доль » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розклад доль 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розклад доль всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розклад доль онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розклад доль (2007)