Поліцейська ділянка всі серії

Мелодрама Поліцейська ділянка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
10 августа 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Поліцейська ділянка »:

За фатальним обставинами Поліні Левашової, майору поліції – доводиться стати мимовільною учасницею небезпечних подій. Після трагічного вбивства її чоловіка, який зібрав вагомий компромат проти вищих чинів, має ефект розривні бомби. Героїню під вигаданим прізвищем Фоміна відправляють з північної столиці у віддалену глибинку, до моменту, поки весь галас не уляжеться. Правда корумповані особи поки що не збираються заспокоюватися. Вони впевнені, що всі важливі папери з цінною інформацією перебувають у вдови.

Так звичне життя Полі змінюється кардинальним чином. Їй доведеться все почати з чистого аркуша, з того моменту, як вона з'явиться в місцевому відділенні УГРО. Колектив оперативників-чоловіків не дуже радий жінці в їх рядах, тим більше якщо їй належить очолити їх відділ. Але Левашової не звикати до труднощів, і вона ніколи не відступала перед ними. Зараз у неї складний період, коли потрібно не тільки захистити себе і дітей від бандитських напастей, але і заслужити довіру і повагу підлеглих. Ті, кому потрібні секретні матеріали готові на все і їм не цікаві наслідки і якою ціною буде здобутий трофей. Оголошена війна неминуча, але чи вистачить Поліні сил на боротьбу?

Серіал Поліцейська ділянка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Поліцейська ділянка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поліцейська ділянка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поліцейська ділянка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поліцейська ділянка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поліцейська ділянка (2015)