Синдром дракона всі серії

Мелодрама Синдром дракона  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
28 ноября 2012
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
триллер, детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал триллер, детектив «Синдром дракона »:

Сюжет цікавого фільму заснований на реальних подіях, розповідають про виявлені в 1993 році в провінційному українському містечку Кіровограді безцінної історичної колекції, яка оцінювалася фахівцями приблизно в мільярд доларів. Що саме дивне, що ці незліченні багатства належали простому електрику Олександру Ільїну. За 15 минулих років, дивна справа обросла величезною кількістю домислів і гіпотез, але все ж звідки взялися ці скарби так і залишилося таємницею. Одеса. 2008 рік. На митниці за анонімним дзвінком затриманий якийсь чоловік, в багажі якого буде виявлено рідкісний екземпляр «Морського статуту» самого Петра Першого.

До цього моменту історикам нічого не було відомо про існування даної рукописи. Федеральна Служба Безпеки починає розслідування, яке супроводжується низкою непояснених смертей. 1953 рік. Компанія високопоставлених чинів Радянської армії, чиновники урядової еліти вирішують у важкий для держави час, зібрати все награбоване в період репресій і вивезене з переможеної Німеччини скарби в затишному і тихому місці. Довіреними особами тієї самої колекції стають молодий і досвідчений розвідник Терехов і тільки звільнений з колонії суворого режиму знавець-колекціонер Авдєєв.

Серіал Синдром дракона 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Синдром дракона » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Синдром дракона 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Синдром дракона всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Синдром дракона онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Синдром дракона (2012)