Сильніше долі всі серії

Мелодрама Сильніше долі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
3 февраля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сильніше долі »:

Аня привітна і мила дівчина, яка живе з мамою Іриною в провінційному Опушкино. Її мати нічого не шкодує для улюбленого чада і звикла все життя тяжко працювати. Але скільки б вона не старалася сім'я завжди потребує днинки і її заробітку ледве вистачає, щоб оплатити всі рахунки і дожити до наступної зарплати. Одного разу під час проведення масштабного міського гуляння, в містечко приїжджає зі столиці розпещений синок керівника селищної адміністрації – Гліб. Всі місцеві красуні навперебій намагаються загравати зі стильним і багатеньким мажором, але він звертає увагу на скромну Анну, яку раніше і зовсім не помічав.

Почуття молодих виявляються взаємними. Улюблена розбудила в Глібові те, що раніше він ніколи не відчував ні до однієї зі своїх подруг. Йому хочеться бути уважнішими і дбайливіше зі своєю обраницею. Іра не вірить в щастя, яке несподівано постукало в їх будинок. Але гармонія і далекосяжні плани райдужного майбутнього зваляться відразу. Жінка, обороняючись від докучань заїжджого кримінального авторитета, ненавмисно вбиває його. Що буде далі Ірі навіть страшно уявити, але найбільше вона переживає за Ганну.

Серіал Сильніше долі 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Сильніше долі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сильніше долі 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сильніше долі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сильніше долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сильніше долі (2014)