Сарана (2013)

Фільм триллер «Сарана (2013)»:

В основу сюжету лягла фатальна зустріч двох абсолютно різних молодих людей, Артема і Лєри. Артем – простий провінційний хлопець, який звик все своє свідоме життя старанно трудитися, розбавляючи суворі сірі будні написанням віршів. Лера – багата дівчина зі столиці, яка звикла до розкоші і розв'язної життя, знаходиться під чуйною опікою батьків, які, піклуючись про улюбленої дочки, самостійно планують майбутнє її благополуччя. Звичайний курортний роман розпалює між нашими героями трепетний вогник любові, вмить обернувся спопеляючим полум'ям пристрасті.

Але батьки Лери, ставши проти близьких стосунків дочки з простолюдином, змушують її поїхати назад до Москви, де дівчину видають заміж за заможного бізнесмена, що є гарним другом батька. Артем, у свою чергу, на зло їй одружується на багатій жінці, набагато старші за віком. Але навіть ці події не змогли заглушити в наших героїв шалену неприборкану пристрасть один до одного, що спалахнула ще з більшою силою. Дуже скоро вийшли з-під контролю почуття призводять до жахливих трагічних наслідків.

Дивитися фільм «Сарана (2013)» онлайн в HD якості

  • 20
Фільм Сарана (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сарана (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сарана (2013)