Дізнавач 1, 2 всі серії

Серіал криминал, детектив «Дізнавач 1, 2 »:

Гостросюжетний серіал оповідає про відповідальною і небезпечної роботи слідчої групи РУВС. Команді професіоналів доводиться мати справу не тільки у сфері розкриттів найрізноманітніших злочинів обивательського ряду, так і брати участь у розслідуваннях інцидентів «вищого» пілотажу. В останньому випадку потрібно бути вкрай обережними і обережними, щоб мимоволі не нажити собі впливового противника, який здатний знищити всю кар'єру того, хто перейде йому дорогу.

Провідний персонаж – Олександр Суворов, випускник-відмінник юридичного університету, в який цілеспрямований і талановитий молодий чоловік вступив відразу після служби в армії. Тепер Саша працює дізнавачем Районного управління внутрішніх справ. Він сповнений ентузіазму і рветься в бій, чим викликає лише посмішку у своїх колишніх колег старшого покоління. Адже хлопчина ще практично не знає толком всієї «кухні» і тому досвідчені «вовки» оперативники і слідчі, здаються йому грубими і непривітними. Також, як і його безпосередній керівник 50-річний полковник Тимофєєв дуже упереджено ставиться до «зеленого» співробітникові.

Серіал Дізнавач 1, 2 1- 53, 54, 55, 56 серія дивитися онлайн всі серії підрят 56 серій

Дивитися серіал «Дізнавач 1, 2 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дізнавач 1, 2 56 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дізнавач 1, 2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дізнавач 1, 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дізнавач 1, 2 (2012)