Полювання на гауляйтера всі серії

Мелодрама Полювання на гауляйтера  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
5 ноября 2012
Країна:
Украина, Беларусь, Россия
Жанр:
драма, военный
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, военный «Полювання на гауляйтера »:

1970-ий рік. Мінськ. Проходить урочисте засідання, де почесне місце займає Марія Архипова. Літня жінка, герой ВВВ. Відкрити масштабне захід, присвячений дню комсомолу, надається ще одного гостя – Герою Радянського Союзу Галині Помазан. Незважаючи на її героїчну біографію і заслуги, вона все ще виглядає моложавою і красивою жінкою. Дізнавшись про те, що Галина в числі запрошених, відповідальний за збори співробітник державної безпеки впадає в паніку.

Адже він чудово обізнаний про те, що ці дві легендарні героїні не повинні зустрітися на одній території, принаймні це не бажано. І дійсно поклавшись на те, що все обійдеться і приймати якісь заходи вже пізно, чоловік виявився прав і катастрофи зіткнення було вже не уникнути. Під час виступу доповідачки Помазан, яка згадала в своїй промові про страту білоруського народу з вини гауляйтера Вільгельма Краубе, Архипова несподівано накинулася на ненависну супротивницю. Причиною такої поведінки є одна лише неофіційна версія. Вони обидві є ліквідаторами того жорстокого ката. Але КДБ приховує всю правду тієї секретної операції, маючи на те свої серйозні причини.

Серіал Полювання на гауляйтера 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Полювання на гауляйтера » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Полювання на гауляйтера 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полювання на гауляйтера всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полювання на гауляйтера онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полювання на гауляйтера (2012)