Свої 2 (2020) всі серії

Мелодрама Свої 2 (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
46 серий
Премєра:
21 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Свої 2 (2020)»:

СВОЇ - це не означає, що мова йде про сім'ю або дружбу об'єднаної певними узами. Зовсім ні. Так називається команда досвідчених фахівців з самих різних областей. Тут і кращі криміналісти, психологи, знавці інноваційних та революційних технологій і навіть всюдисущі езотерики. Команда, яку очолює Родимов спирається виключно на власні звершення, не ігноруючи блискучих IT нововведень і досягнень науки. Це особливий підрозділ було створено лише для того, щоб вирішувати завдання, з якими не можуть впоратися інші детективи. І ось чергове заплутану справу. Групу професіоналів викликають за міську межу, де в затишному готелі весело святкувалося весілля.

Щасливі молодята пішли від гостей на кілька хвилин, щоб переодягнутися для головного танцю, але так і не з'явилися на танцполі, так як були знайдені мертвими. Переглядаючи записи з камер, оперативні працівники спостерігають сцену, на якій якийсь десантник затіває сварку з нареченим. Пізніше стане ясно, що це лише невдалий жарт, не має відношення до вбивства. Слідчі вважають, що хлопці були отруєні. Але хто з оточення закоханої пари міг піти на такий відчайдушний крок? Інший випадок оповідає про хірурга Сергєєвої, яка не з'явилася на роботу в день операції. Це дуже дивно здалося колегам, які знають делікатність і відповідальність жінки до улюбленої професії. Експерти беруться за розслідування, яке також виявиться з ряду кримінальних загадок і як завжди в частих випадках запорука успіху неординарне мислення і вміння реагувати швидко.

Серіал Свої 2 (2020) 1- 43, 44, 45, 46 серія дивитися онлайн всі серії підрят 46 серий

Дивитися серіал «Свої 2 (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Свої 2 (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свої 2 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свої 2 (2020)