Перший хлопець на селі (2017) всі серії

Мелодрама Перший хлопець на селі (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
51 мин.

Серіал комедия «Перший хлопець на селі (2017)»:

Поліцейський Михайло Єрмаков — ідеальний правоохоронець: не бере хабарів, чесно виконує свою роботу і не п'є. Але такий принциповий співробітник справжній головний біль для керівництва і колег, тому його переводять з столиці у глуху провінцію.

Все б нічого, адже хлопцеві виділяють кімнату в будинку, де живе найкрасивіша дівчина села Настя, в яку він моментально закохується, однак працювати Єрмакову навіть тут нелегко: місцеві жителі постійно намагаються напоїти лейтенанта, а дільничний Грищенко постійно відволікає Михайла від важливих справ. Через деякий час Настя пропонує Михайлу плюнути на все і повернутися додому, але Єрмаков не готовий здаватися без бою...

Серіал Перший хлопець на селі (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Перший хлопець на селі (2017)» онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Перший хлопець на селі (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перший хлопець на селі (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перший хлопець на селі (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перший хлопець на селі (2017)