Зірки і лисиці (2019) всі серії

Мелодрама Зірки і лисиці (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Зірки і лисиці (2019)»:

Галицькі - рідні брати, але такі різні. Сандро, творча особистість, відомий репер, у нього численна кількість шанувальників. Він любить славу, гроші і розкішне життя. Нік працює в звичайному науково-дослідна інституті. В один із днів музиканта затримує поліція.

Його звинувачують у вбивстві незнайомого йому чоловіка. В ході справи з'ясовується, що загиблий заповідав братам спадок, тому є всі передумови вважати, що вони були зацікавлені в його швидкої смерті. Щоб не потрапити в тюрму, Галицьким доводиться взятися за розслідування.

Серіал Зірки і лисиці (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Зірки і лисиці (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зірки і лисиці (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зірки і лисиці (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зірки і лисиці (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зірки і лисиці (2019)