Хлопчик російський (2018)

Мелодрама Хлопчик російський (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
6 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, военный, история
Тривалість:
72 мин.

Фільм драма, военный, история «Хлопчик російський (2018)»:

Олексій – звичайний російський хлопець, що виріс у селі, загоряється ідеєю віддати борг Батьківщині і стати володарем орденів. Незабаром Олексій, спонукуваний незгасним бажанням, відправляється на передову Першої світової війни, де в одному з перших боїв стає жертвою такого кривавого і нелюдського явища, як війна – герой вітчизняного фільму втрачає зір, однак продовжує служити, але вже не в якості звичайного солдата.

Він стає слухачом, людиною, якій необхідно за допомогою громіздких металевих труб слухати небо, в якому раз у раз з'являються ворожі винищувачі...

Дивитися фільм «Хлопчик російський (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Хлопчик російський (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хлопчик російський (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Хлопчик російський (2018)