Корні всі серії

Мелодрама Корні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серия
Премєра:
2 марта 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
24 мин.

Серіал комедия «Корні »:

Діма Корольов ще десять років тому виїхав з рідного містечка Залещинска. Йому дуже пощастило з побудовою кар'єр кур'єри в Москві і тепер він займає посаду топ-менеджера великої компанії.

І вісь по закінченні настільки значного відрізка часу Дмитро повертається на батьківщину. Тільки рухає їм зовсім не ностальгія, а робоча необхідність. Він повинен викупити місцевий ДК і перебудувати в сучасний торговий центр.

Альо зробити це виявляється для Дмитра не так вже просто. Перешкодити йому бажає колишня дівчина Олена, яка тепер є там директором. А ще на заваді стають і власні родичі, які намагаються відрадити хлопця від такого негарного вчинку.

Серіал Корні 1- 18, 19, 20, 21 серія дивитися онлайн всі серії підрят 21 серия

Дивитися серіал «Корні » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Корні 21 серия онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Корні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Корні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Корні (2020)