Вторгнення

Фільм фантастика «Вторгнення »:

Минуло три роки з того дня, як на московський район Чертаново впав інопланетний космічний корабель, а Юлія Лебедєва, дочка генерала російської армії, опинилася в епіцентрі дивних і смертельно небезпечних подій. Міжпланетний конфлікт вдалося зупинити, а дівчина, єдина хто контактувала з прибульцем, опинилася під пильним наглядом вчених в секретній лабораторії Міністерства оборони.

Проявилися у неї надприродні здібності могли значно просунути науку вперед, але в той же час це дало привід позаземного життя сприймати людство, як загрозу...

Дивитися фільм «Вторгнення » онлайн в HD якості

  • 20
Ви легально дивіться кіно Вторгнення онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Вторгнення дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вторгнення онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вторгнення (2019)