Маршрути кохання всі серії

Мелодрама Маршрути кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Маршрути кохання »:

Чого тільки Неллі не перепробувала, щоб налагодити своє життя. Навіть ім'я змінила за порадою нумеролога, а щастя так і не прийшло! 30 років, заміжня ні разу не була, нудна робота касира – і жодних перспектив на горизонті. Коли черговий хлопець кидає її, Неллі остаточно зневіряється і ледь не зводить рахунки з недолугої життям.

Але тут на допомогу приходять вірні подруги Аня і Жанна. Однак їх спроби допомогти не спрацьовують, і на додачу до проблем Неллі розкриваються темні плями в їх власних життях. Тепер дівчатам треба щось радикально змінити – але як? Може пройти жорсткий тренінг на виживання в диких умовах далеко від цивілізації? Чи готові до цього корінні москвички? Навряд чи, але від того їхня подорож виявиться лише цікавіше, а результати несподіванішою...

Серіал Маршрути кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Маршрути кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Маршрути кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Маршрути кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Маршрути кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Маршрути кохання (2019)