Бійся бажань своїх всі серії

Серіал мелодрама «Бійся бажань своїх »:

Сюжет серіалу Бійся бажань своїх зосереджений на молоду пару, які вже не перший рік в барці, але у них досі немає дітей. Не дивлячись на це, чоловік Даші дуже любить її і поважає. З боку можна подумати, що це ідеальна сім'я, у якій немає проблем. Тільки ось головна героїня Даша, не в захваті від такого життя.

Меланхолійність і пасивність чоловіка доводять її до відчаю. Вона з заздрістю завжди дивиться на відносини її сусідки Ніни з чоловіком. У них киплять пристрасті, як у мексиканських серіалах сварками, скандалами і биттям посуду, тому що Ніна надто ревнива. В один прекрасний день, на сходовий майданчик наших героїв, підкинули немовля. Чия це дитина? Це божий дар або злий жарт? Обидві жінки намагаються розібратися в ситуації, що склалася.

Серіал Бійся бажань своїх 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Бійся бажань своїх » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бійся бажань своїх 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бійся бажань своїх всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бійся бажань своїх онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бійся бажань своїх (2018)