Бобри

Мелодрама Бобри  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 июня 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
93 мин.

Фільм мелодрама «Бобри »:

Дія розгортається в селі Вільхівка, де панує мир і спокій, практично відсутня злочинність, а всі мешканці забезпечені гарною роботою й гідною медичним обслуговуванням. У цей затишний регіон приїжджає військовий у відставці Володимир Суворов, так як не може забути жінку, з якою у нього був курортний роман.

Здивована його появи Тамара, звичайний продавець з продуктового магазину, не приховує свої почуття і приймає Володимира. Чоловік, чиє життя завжди була підпорядкована військовому статуту, змушений пристосовуватися до нового місця і порядків, але найскладніше — порозумітися з мером Миколою Бобром, справжнім господарем Вільхівки...

Дивитися фільм «Бобри » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Бобри онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Бобри дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бобри онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Бобри (2018)