Папа Ден всі серії

Мелодрама Папа Ден  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
28 августа 2017
Країна:
Украина
Жанр:
драма, комедия, семейный
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, комедия, семейный «Папа Ден »:

Головні герої мелодраматичного фільму самозакоханий холостяк Ден і красуня Тіна знайомляться в барі і після бурхливого діалогу і весело проведеного часу опиняються в одному ліжку. Все відбувається абсолютно за обопільною згодою, без зобов'язань і обіцянок. І це те, що влаштовує обидві сторони. Але в самий розпал вечірки в будинок несподівано вламується суворого вигляду жінка і троє маленьких дітей. Після довгого крику, звинувачень і перепалки нарешті з'ясовується, що це нащадки Тіни та її невгамовна свекруха. Потрібно ще відмітити, що різниця у віці між чоловіком та жінкою становить 15 років.

І Дену цілком добре в його нинішньому вільному існуванні, коли ніхто не качає права, не вказує і ти нікому нічого не винен. Побачивши всю цю гірку картину сімейних розбирань, йому в той же час хотілося забрати свої речі і тікати подалі з цього будинку. Але усе для нього виявилося не так просто. Ця незнайомка Тіна настільки привернула його, що він боявся зізнатися самому собі, що закохався. А адже безтурботний тусовщик так довго уникав цих серйозних стосунків і ось Амур наздогнав його, подарувавши одразу трьох дітей, палку коханку і на додачу сварливу родичку. Як він впорається з цим?!

Серіал Папа Ден 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Папа Ден » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Папа Ден 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Папа Ден всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Папа Ден онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Папа Ден (2017)