Чужий район 3 всі серії

Мелодрама Чужий район 3  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
14 апреля 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Чужий район 3 »:

Головний герой серіалу – поліцейський. Раніше місцем його служби був ділянку в центрі міста. Але з певних причин Фролова вирішили з цієї ділянки прибрати і перевести на посаду в іншому районі.

І тут Андрій служив так само сумлінно. За справедливість і ревне несення служби нового дільничного стали поважати і навіть полюбили всі мешканці ввіреного йому ділянки. А в районі встановилися закон і порядок.

Але перед Фроловим знову замаячив переведення в інше місце служби. На цей раз героя підвищують у посаді. Здавалося, він повинен радіти. Та і його нинішній напарник також не повинен засмучуватися через те, що його друга і колегу підвищили і просувають по службі.

Але Андрій не хоче йти. В останній день його служби друзі-напарники вирішили відзначити подію і відправилися в найближчий шинок. Зазначивши підвищення великою дозою алкоголю, вони накоїли в місті справ – один угон трамвая і втрата посвідчень чого варті! Після таких пригод про підвищення годі й думати.

Серіал Чужий район 3 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Чужий район 3 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чужий район 3 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чужий район 3 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужий район 3 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужий район 3 (2014)