Осине гніздо всі серії

Мелодрама Осине гніздо  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
6 февраля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Осине гніздо »:

У старому, великому особняку під одним дахом живуть три жінки різних поколінь. Всі вони самотні і кожна може поскаржитися, що її доля не склалася. Хоч героїнь і пов'язує кровне споріднення, але вони абсолютно недружны між собою, різні за уподобанням і змушені волею обставин співіснувати на одній житлоплощі. А все тому, що в жодної з них немає можливості відокремитися, та й куди йти.

Кіра глава сімейства, працює лікарем у приватній клініці. Вона залізна леді зі складним і владним характером, щодня влаштовує допит своїм дочкам з приводу того, як і де вони провели свій день. Дівчата давно втомилися від постійного контролю матері, але страх не дозволяє їм перечити матері. Худий мир Мальцевих звалиться одного разу, після того, як дивним чином зникає Кіріна мати, залишивши заповіт своєї частини майна невідомої приятельки, а безцінну картину Ван-Гога музею мистецтв. Адже та частина спадщини і дороге художній твір могло б стати шансом для решти членів сім'ї, почати особисту щасливе життя і забути про родинні узи назавжди. Але те, що трапилося розчарування руйнує не тільки останню надію, але й остаточно сварить все мешканців будинку.

Серіал Осине гніздо 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Осине гніздо » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Осине гніздо 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Осине гніздо всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Осине гніздо онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Осине гніздо (2016)