Два плюс два всі серії

Мелодрама Два плюс два  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 сентября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Два плюс два »:

Лірична мелодрама оповідає про кохання двох дорослих людей – колишнього льотчика Жені і милою вчительки Олександри. Об'єднує їх відчай і розчарування в сімейному житті, готовність завжди творити добро і невлаштованість в особистому житті. Вони обидва батьки і матері, які виховують своїх улюблених чад: Саша – синочка Алекса, Євген – дочка Женьку. Одного разу випадково зіткнувшись в школі, герої мимоволі починають спілкуватися і регулярно бачитися. Пара і сама не помітила, як їх відносини переросли в ранг закоханості.

Але все не так просто, як їм би хотілося. Коханим доведеться боротися за право бути щасливими, адже проти їх любові, багато значущі нюанси: значна різниця у віці, зацикленість батька на донечці, яка була позбавлена материнської любові, безперервний конфлікт чоловіка з його старшим сином. І на тлі всіх цих складнощів не дають спокою постійні підступи колишнього Сашиного чоловіка. Міцна дружба дітей сприяє зближенню батьків. Хлопчисько з повагою ставиться до батька своєї подружки, бравого минулого пілота, а дівчинка прив'язалася до ніжною і чуйною Олександрі. Хлопці налаштовані серйозно об'єднати долі своїх рідних, але чи вийде у них?

Серіал Два плюс два 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Два плюс два » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Два плюс два 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Два плюс два всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Два плюс два онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Два плюс два (2015)