Ніжне листя, отруйні коріння (2019) всі серії

Серіал детектив «Ніжне листя, отруйні коріння (2019)»:

Жена Сергея Бабкина Маша получает от своей одноклассницы Светы Рогозиной приглашение на «девичник» - встречу школьных подруг в подмосковном пансионате. У Маши, как и у большинства учениц ее класса, о школе остались тяжелые воспоминания, и виной тому именно Рогозина, королева класса. Но любопытство берет верх и повзрослевшие школьницы съезжаются в пансионат: всем интересно посмотреть друг на друга и на Рогозину, живущую за границей и меняющую одного богатого мужа на другого.

С каждым часом «девичник» все больше напоминает «гадюшник», словно женщин собрали специально, чтобы вытащить на белый свет все их подростковые обиды и взрослые тайны. Тучи сгущаются и гром скоро грянет - одну из них находят мертвой.

Серіал Ніжне листя, отруйні коріння (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ніжне листя, отруйні коріння (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ніжне листя, отруйні коріння (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ніжне листя, отруйні коріння (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніжне листя, отруйні коріння (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ніжне листя, отруйні коріння (2019)