Червона королева

«Червона королева »:

Зоя Колеснікова — провінційна дівчина, яка провела все своє дитинство в невеликому радянському містечку. Вона живе з батьками і мріє коли-небудь побачити Москву. Батько Зої повернувся з війни інвалідом і з тал сильно випивати. Мати трудиться, не покладаючи рук, щоб прогодувати сім'ю, а замість подяки і найменшої допомоги, терпить приниження від чоловіка-алкоголіка. Одного разу батько накинувся на матір в п'яному угарі і почав її бити. Зоя вирішила заступитися за маму і випадково вбила тирана. Провину за скоєний злочин взяла на себе мати, і отримала дванадцять років в'язниці.

З цього моменту життя героїні перетворилася на справжнє пекло. Всі знайомі, друзі і однокласники, відвернулися від нещасної дівчини, навіть закоханий кавалер зрадив свою обраницю. Зрештою Зоя вирішується на відчайдушний вчинок: міняє прізвище і вирушає в Столицю. Величезний місто зустрічає провінціалку не зовсім радісно, і підносить неприємності і проблеми. Але, завдяки випадковій зустрічі з Августою Леонтьевной, в житті героїні настають глобальні зміни...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Червона королева (2015)