Можливо, коли-небудь (2021)

Мелодрама Можливо, коли-небудь (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
7 листопада 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Можливо, коли-небудь (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Можливо, коли-небудь (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Як багато таємниць зберігає старий будинок у маленькому, гірському поселенні. Тихе місце стало відомим на всю країну. Коли проводилися будівельні роботи зі знесення будівлі, абсолютно несподівано робітники відшукали трупи.

П'ятеро тіл добре були заховані від сторонніх очей.
Розмови про страшний скарб дійшли до вух продюсера шоу, який вирішив провести власне розслідування. Він знаходить відомості про сім'ю, яка там жила. Тільки дівчатка, які вижили, відмінно ховаються. Сестри багато років не бачилися, нічого не знали про долю одна одної. Нещасні побоювалися переслідування. Безжальний убивця продовжує їхні пошуки, він повинен закінчити те, що почав.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Можливо, коли-небудь (2021)