Шановний пане Затворник (2023)

Мелодрама Шановний пане Затворник (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
31 серпня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
33 хв.

«Шановний пане Затворник (2023)»:

Ця історія обертається навколо Су Шию (Тан Мінь), відомої блогерки в кулінарних ЗМІ, яка втратила кілька проєктів через недобросовісну конкуренцію.

Вона несподівано перетинається з Лінь Вейєм (Чень Цзін Ке), багатою людиною в другому поколінні, яка відмовилася від розкішного життя, щоб жити в усамітненні на горі та вирощувати чай.
Поставивши свою кар'єру в глухий кут, Су Шию змушена прийняти "особливу місію" від батька Ліня: змусити його сина, необізнаного в мирських справах, "повернутися у світ смертних" і успадкувати сімейний бізнес.

Зіткнувшись із Су Шиюєм, "зловмисником" у його мирному житті, звиклий до спокою Лінь Вей відчуває крайнє невдоволення. Він вважає, що Су Шию не витримає тягот гірського життя і її ентузіазм швидко згасне. Однак Су Шию поступово змінює точку зору Лінь Вея своєю пристрастю і рішучістю.

Поки кожен із них шукає свій життєвий шлях і переслідує свої мрії, їхня несподівана зустріч приносить унікальне тепло і зцілення. Кохання також тихо розквітає на цьому шляху, непомітно для них.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Шановний пане Затворник (2023)