Домашня школа: учні під арештом (2023)

«Домашня школа: учні під арештом (2023)»:

До спеціального інтернату, заявленого, як домашня школа, приймали учнів нового покоління, а вступний іспит до цієї установи складали не юні створіння, а їхні батьки. Кожен із батьків, які привели дитину до домашньої школи, мав певні очікування, які озвучував під час бесіди з директором.

Біу, Пхен, Пеннин та інші щасливчики з багатих родин могли отримати в престижній школі особливі знання та дисципліну. Заможні люди бажали допомогти своїм спадкоємцям стати гідними членами суспільства, при цьому ще й успішними, а тому не скупилися на оплату за освіту в мільйонних сумах за семестр. При цьому в школі передбачалися два місця для студентів зі стипендією, і відбір був досить жорстким. Коли починається навчальний процес, учні школи дізнаються, що навчатимуть їх будуть не тільки елітарних знань, а й звичайнісіньких, пов'язаних із побутом. Навчання не обійдеться і без проблем.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Домашня школа: учні під арештом (2023)