Чорна сім'я (2023)

Мелодрама Чорна сім'я (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
6 жовтня 2023
Країна:
Японія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Чорна сім'я (2023)»:

Шиндо Казуха (Ітая Юка) живе звичайним життям домогосподарки. Її сім'я складається з чоловіка Косуке (Яманака Такасі), її молодшого брата Юми Ігарасі (Морісакі Він) і двох доньок Сани (Ватанабе Ріса) і Рірії (Хосіно Юна). Старша донька Сана працює репортером, а молодша Рірія вчиться в середній школі, і мріє стати актрисою.

Одного разу в мережу потрапило відео з домашньої вечірки бізнесмена Саотоме Акіо, а через тиждень Рірія раптово помирає в школі, залишивши загадкове послання. До всього іншого поповзли чутки, що у дівчини був зв'язок із класним керівником, з яким вона зустрічалася за гроші. Сім'я Шиндо піддається осуду з боку суспільства, а ЗМІ висвітлюють смерть Рірії як самогубство.

Рідні не вірять у таку версію, і намагаються дізнатися правду про те, що сталося. З'ясовується, що ключ до розгадки трагедії лежить у нещасливому відео, а сім'я Саотоме, скориставшись своїм впливом, виставила смерть Рірії як самогубство. Вирішивши докопатися до істини і помститися за смерть дівчини, сім'я Шиндо вирішує зблизити з сім'єю бізнесмена.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Чорна сім'я (2023)